Αυτό το κατάστημα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.

close
PROCROP SHIELD EU 1 L Επέκταση

PROCROP SHIELD EU 1 L

Φυτοθρεπτικη

Νέο

ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΚ - ΥΓΡΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΙΚΡΟΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΧΑΛΚΟ (ΘΕΙΙΚΟΣ ΧΑΛΚΟΣ) ΣΙΔΗΡΟ (ΘΕΙΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ) ΜΑΓΓΑΝΙΟ (ΘΕΙΙΚΟ ΜΑΓΓΑΝΙΟ) ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ (ΘΕΙΙΚΟ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ)

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το PROCROP SHIELD EU είναι ένα μείγμα διαφυλλικής εφαρμογής , μικροθρεπτικών συστατικών απαραίτητων για την ενίσχυση των φυτών , που έχει σχεδιαστεί για να ασκεί άμεση δράση και να δημιουργεί ταχεία απόκριση των φυτών σε αβιοτικά στρες.

Τα φυτά που λαμβάνουν επαρκή θρέψη έχουν πιο αποτελεσματικό αμυντικό σύστημα.

Προιόν κατάλληλο για βιολογική γεωργία σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2018/848 του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 30-05-2018 , σχετικά με τη βιολογική παραγωγή και την επισήμανση των βιολογικών προιόντων , μεταγενέστερες τροποποιήσεις και επεκτάσεις.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ : Το PROCROP SHIELD EU  εφαρμόζεται διαφυλλικά σε δοσολογία 75ml / στρέμμα εώς 200ml / στρέμμα ανάλογα την υγειονομική κατάσταση των φυτών. Αραιώστε σε τουλάχιστον 10 λίτρα νερού ανά στρέμμα.

Η απόδοση του προιόντος είναι καλύτερη εαν χρησιμοποιηθεί εντός 24 μηνών από την ημερομηνία κατασκευής.